Javna Tribina

Udruga Osmijeh
Dana 28.siječnja 2015. u 18 sati održana je javna tribina u organizaciji Narodne knjižnice Petar Preradović Bjelovar i Udruge za razvoj civilnog društva Osmijeh Bjelovar
Tema: Aktivno življenje
Gošća : prof.psihologije Ljubica Uvodić Vranić
Profesorica Uvodić je poznata u našoj javnosti po svom svestranom radu u području grupnog treninga za menandžere gdje vodi antistresni program, radu u udruzi „ Petkom u pet“ gdje radi savjetovalište za psihološku edukaciju a osnovala je i grupu mladih za unapređenje komunikacije, članica je Hrvatske psihološke komore, česti je gost mnogih medija, rado se odaziva na tribine.
Napisala je 7 knjiga i to: Kako se dobro posvađati, Kako se dobro pomiriti, Prijatelju, kako si? Glava puna (T) CUGE, Avantura osobne promjene 1,2, 3, Neizgovorena pitanja I odgovori.
Njene knjige su bestseleri i uvijek se možemo vratiti ponovo da ih pročitamo jer ćemo u njima naći koristan savjet za rješenje problema.
Udruga OsmijehNaglasak teme: toplina riječi, optimizam, rješenje za svaki problem, hrabrost za izgovorenu riječ, jednostavnost u komunikaciji, postavljanje pravih pitanja, suosjećanje, samopouzdanje, prijateljstvo i sklonst vherovanju u bolje sutra.
Tema tribine i postavljena pitanja nam pomažu da se osvjestimo i shvatimo koliko je važno aktivno živjeti u psihičkom i fizičkom smislu, kako možemo poboljšati svoje zdravlje te biti proaktivan i koristan član zajednice.