Redovna Skupština udruge Osmijeh

Održana je redovna Skupština udruge Osmijeh 29.2.2016. u prostorijama BBŽ- a. Podnijet je Izvještaj o radu, Financijski plan za 2015. godinu kao i Plan rada i Financijski plan za 2016.koji je i usvojen. Pod točkom 7. imali smo Animacije iz engleskog: – Pitalice – Citati poznatih osoba – Pogađalice

Animacija se odvija tako da se oforme 4 grupe- raznog nivoa znanja a zatim profesorica postavlja pitanja a grupa koja zna rješenje odgovara. Kod citata jedna grupa čita tekstove poznatih osoba a druga prevodi i tako naizmjenično. Kod pogađalica radi se o poznatim osobama, stvarima i mjestima koje pita profesorica a grupe odgovaraju. Na kraju se proglašava najbolja grupa koja dobiva prigodnu nagradu. Ove animacije su nam pomogle da provjerimo svoje znanje iz engleskog jezika vezano za naš projekt „ I odrasli uče“.

– Projekt „ I odrasli uče !“-engleski jezik nastavio se kontinuirano realizirati u 4 grupe, raznih nivoa znanja. Ukupan broj polaznika bio je 37 i to raznih dobnih granica i zanimanja. Rezultati tog projekta su zadovoljavajući s tim da se stalno javlja trend povećanja zainteresiranih novih članova za sudjelovanjem.

– Dana 28.siječnja 2015. u 18 sati održana je javna tribina u organizaciji Narodne knjižnice Petar Preradović Bjelovar i Udruge za razvoj civilnog društva Osmijeh Bjelovar Tema: Aktivno življenje Gošća : prof.psihologije Ljubica Uvodić Vranić

– Naglasak teme: toplina riječi, optimizam, rješenje za svaki problem, hrabrost za izgovorenu riječ, jednostavnost u komunikaciji, postavljanje pravih pitanja, suosjećanje, samopouzdanje, prijateljstvo i vjerovanje u bolje sutra.