Udruga “Osmijeh“ Bjelovar održala 6.ožujka 2010. redovitu godišnju skupštinu

Udruga “Osmijeh“ Bjelovar održala je 6.ožujka redovitu godišnju skupštinu u Hotelu Central. Skupštini je prisustvovalo 40 članova i nekoliko gostiju.

Pored radnog dijela Skupštine, održano je predavanje Životni i karijerni coaching te izveden prigodan program.

Na Skupštini je podnijet izvještaj o radu, financijski izvještaj, izvještaj Nadzornog odbora za 2009. godinu te plan za iduću godinu.

Zbog globalne krize 2009. bila je veoma teška i za nevladin sektor, tako da se očekuje nešto bolja situacija u 2010. godini.

Predsjednica udruge je prisutnima predočila Plan rada za 2010. godinu koji uključuje nastavak projekta tečaja engleskog jezika koji drži prof. Stela Šupić „I odrasli uče“, budući da i dalje ima mnogo zainteresiranih za nastavak suradnje, projekt „Stop korupciji“, projekt „Znanje bez granica“, projekt „Bjelovarski antikorupcijski portal“, projekt o lokalnom zapošljavanju „Be innovative, be employed“ na kojem je udruga „Osmijeh“ partner te projekt „Razvijmo nerazvijene krajeve“ na kojem je udruga nosilac projekta, a radi se o razvitku područja Grđevca i Grubišnog Polja. Također je naglasila da se natječaji konstantno prate kako bi se projekti mogli pravodobno i svrsishodno aplicirati.
Financijski plan za 2010. godinu ukupno iznosi 668.000,00 kn.

Prof. Stela Šupić izložila je rezultate ispita iz engleskog jezika. Tako je prva početnička grupa ostvarila rezultat od 75% uspješnosti, pohvalila je drugu grupu sa 83% uspješnosti te treću sa 74% uspješnosti. Zahvalila je svim polaznicima na ustrajnosti i trudu te najavila nastavak tečaja koji kreće od ožujka do svibnja budući da su se tako izjasnili polaznici prilikom ispunjavanja evaluacijskih listića.

Nakon predavanja Životni i karijerni coaching članovi udruge kao i Plesni klub H8 održali su prigodan program, a nakon toga svi prisutni su pozvani na domjenak uz evergreene.