Udruga “Osmijeh“ Bjelovar održala 8.ožujka 2011. II izbornu skupštinu

Udruga “Osmijeh“ Bjelovar održala je 8.ožujka 2011. II izbornu skupštinu u Hotelu Central. Skupštini su prisustvovali članovi Udruge Osmijeh i nekoliko gostiju.

Udruga Osmijeh
Na Skupštini je podnijet izvještaj o radu, financijski izvještaj, izvještaj Nadzornog odbora za 2010. godinu, plan za iduću godinu, te su izabrana dva nova člana Predsjedništva.
Udruga OsmijehPredsjednica udruge je prisutnima predočila Plan rada za 2011. godinu koji uključuje: završetak projekta „ Borba protiv korupcije od dna prema gore „ , nastavak tečaja engleskog jezika „I odrasli uče“, budući da i dalje ima mnogo zainteresiranih za nastavak suradnje, projekt „Znanje bez granica“, projekt o mobbingu, karijernom coachingu i mnoge druge koje će udruga aplicirati.Financijski plan za 2011. godinu ukupno iznosi 669.500,00 kn .Zbog povećanog obima posla u udruzi , članovi Skupštine su izabrali još dva nova člana Predsjedništva: Stelu Šupić,prof. i Ivanu Toncer dok su predsjednici udruge Veri Šakić Frntić, dopredsjednici Đurđi Smrček Barjaktar i tajnici Mihaeli Potak povjerili ponovo mandat.
Na kraju su sudionici ukratko informirani o projektu „ Borba protiv korupcije od dna prema gore“jer je opsežan program tog projekta održan nakon Skupštine.
Udruga Osmijeh